Рони О‘Съливан обясни, че не е искал да се представи

...
Рони О‘Съливан обясни, че не е искал да се представи
Коментари Харесай

О‘Съливан разкри причината за отказа си да участва на Мастърса

Рони О‘Съливан изясни, че не е желал да се показа половинчато на Мастърса и по тази причина е решил да откаже присъединяване в шампионата от „ Тройната корона “.

Отсъствието на „ Ракетата “ от конкуренцията в „ Алекзандра Палас “, която стартира на 12 януари, бе оповестено в събота, а негов заместител ще бъде 17-ият в света Али Картър.

Въпреки това, седемкратният първенец на Мастърса разкри, че няма да играе на един от обичаните си шампионати, тъй като желае някой с по-голяма пристрастеност да вземе присъединяване.

„ Личните аргументи бяха оригиналност за мен “, стартира О‘Съливан, анализатор за Евроспорт този уикенд на Шампионата на Обединеното Кралство, откакто бе отхвърлен от Дин Дзюнхуей.

„ Реших да не вземам участие в надпреварата. Всичко е наред. Просто мисля, че е неточност от позиция на World Snooker. Може би, те почувстваха, че би трябвало да извадят някаква причина. Отсъствието ми не се дължи на персонални аргументи, тъй че се надявам, че те ще се поправят и ще признаят грешката си.”

„ Това е приказен шампионат, само че просто не желаех да вземам участие през тази година. Очаквам с неспокойствие да свърша други неща. Мастърсът е велика конкуренция, считам, че е редно да взе участие някой, който е изцяло предан на спорта и ще се вложи на 100%. В момента, играя просто за наслаждение и мисля, че е по-добре някой различен да заеме мястото ми “, добави той.

„ Геният от Чигуел “ напусна Шампионата на Обединеното Кралство след загуба от Дин във етапа на осминафиналите точно на 44-ия си рожден ден. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР