Рони О'Съливан разгроми с 6:1 Джак Лисовски и се класира

...
Рони О'Съливан разгроми с 6:1 Джак Лисовски и се класира
Коментари Харесай

Рони О'Съливан размаза Лисовски за отрицателно време

Рони О'Съливан разгроми с 6:1 Джак Лисовски и се класира на полуфиналите в " Шампионата на играчите ", като скапе упованията за трогателен и равносилен конфликт с по-младия англичанин. Ракетата беше в прелестна форма и изцяло доминираше на зеленото сукно, като не остави доста шансове за противника си.

О'Съливан ще се изправи против Бари Хоукинс в борба за място на финала, откакто Ястреба разнищи Стюърт Бингам с 6:2.

Гения от Чигуел се нуждаеше от по-малко от два часа, с цел да отстрани Лисовски, като водеше с 5:0 за по-малко от 60 минути. Брейкове от 63, 79, 124 и 93 го изведоха бързо до 4:0 на интервала, а по това време Лисовски бе осъществил единствено 19 точки. След почивката обстановката на масата не се промени изключително и Рони направи цялостно почистване на стойност 125 за 5:0, след което Джак въпреки всичко се регистрира в резултата със сенчъри брейк на собствен ред. Това обаче бе единственото значително от негова страна и серия от 59 в седмия фрейм се оказа задоволителна за безапелационната победа на О'Съливан.

По-рано денем Кайрън Уилсън се класира на полуфиналите в шампионата след 6:2 над Нийл Робъртсън и за първи път през сезона ще взе участие в предпоследна фаза на ранкинг шампионат - до момента той имаше седем отпадания на четвъртфинали.

В петък от 15 часа Джон Хигинс ще премери сили с Марк Селби, а в 21 часа е точно полуфиналът сред Рони и Бари Хоукинс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР