Рони О'Съливан осъществи обрат от 0:2 до 4:2 в първия

...
Рони О'Съливан осъществи обрат от 0:2 до 4:2 в първия
Коментари Харесай

Рони О'Съливан спечели мач с розов лак, направи любопитни изказвания след него

Рони О'Съливан реализира поврат от 0:2 до 4:2 в първия кръг на English Open против малко познатия французин Брайън Очойски. Ракетата обаче показа, че не е доста вдъхновен от прекарването край зеленото сукно. Съдийка на този дуел беше българката Десислава Божилова.
Ето какво показа Рони след срещата в студиото на:

Got my ready to launch October 1
— Ronnie O'Sullivan (@ronnieo147) " Този мач беше сред един доста добър покер състезател и един доста слаб покер състезател. Напълно непредсказуем противник, освен тъй като е чужд, а тъй като играеше по този начин, че въобще не знаех какво ще последва. Атакуваше отвред и когато му се получаваше, ме наказваше задето съм изиграл верните удари в съответните обстановки.

Изобщо не ми доставя наслаждение да играя с подобен вид играчи, по тази причина в един миг взех решение, че няма да играя верните удари и ще опитам да се позабавлявам с неговия метод. Почнах да бутам малко повече топките и да се надявам на по-добър резултат, един тип играх неговата игра, просто с повече успеваемост. Не ми се играе против такива състезатели, тъй като не знаеш какво да очакваш от тях. Обичам да играя против такива като Селби и Хигинс, тъй като там знаеш кой е верният удар, знаеш, че и те ще последват с най-правилния удар и ще се опитате да се поставите в капан.

Какво значи за мен да играя в English Open в този момент? Очевидно огромните шампионати са в Китай, тъй като там са най-големите наградни фондове. Трябва да спечелиш три шампионата в Обединеното кралство, с цел да стигнеш до парите на един китайски. Но в този момент нямаме такива в календара, по тази причина одобрявам това събитие като добър метод за подготовка в спортна конюнктура.

Подкрепих акция за битка с рака на гърдата. Един мой другар ме помоли да си направя фотография с розови нокти, само че аз предложих да си полирам и двете ръце и да изиграя един мач. Сега към този момент мисля, че ще изиграя целия шампионат с тях ", показа Рони.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР