"Роналдо наскоро каза, че е повече от щастлив да бъде

...
"Роналдо наскоро каза, че е повече от щастлив да бъде
Коментари Харесай

Перес: Роналдо е повече от щастлив в Реал

"Роналдо неотдавна сподели, че е повече от благополучен да бъде в Реал, спекулациите през лятото бяха мощно пресилени ", съобщи президентът на „ кралския “ клуб Флорентино Перес пред испанското радио‘Cadena SER “.

Португалската звезда имаше данъчни проблеми след края на предишния сезон, като трябваше да се яви в съда по обвинявания, че е укривал налози. Тогава започнаха да се появяват информациите, че Роналдо е гневен от протичащото се и желае да се махне от Реал и Испания.

В последна сметка четирикратният притежател на Златната топка остана на "Сантиаго Бернабеу ".

Наскоро още веднъж се появиха информации, че Кристиано Роналдо желае по-голяма заплата, с цел да продължи кариерата си в Реал Мадрид.

"Наскоро той сподели, че е повече от благополучен да бъде тук. Не знам какво се случи това лято. Вестник "А Бола " разгласява материал, само че в последна сметка се оказа, че няма нищо. Това лято вестниците нямаха защо да пишат и по тази причина сътвориха тази история ", разяснява Перес.

От първо лице: Една откровена изповед на CR7

"Кристиано в действителност бе сърдит поради казуса с налозите. За в никакъв случай не е прелестно да бъде свикан в съда ", призна президентът на Реал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР