Роналдо и Исус се родиха в Дупница. Двете бебета са

...
Роналдо и Исус се родиха в Дупница. Двете бебета са
Коментари Харесай

Роналдо и Исус се родиха в голям български град


Роналдо и Исус се родиха в Дупница. Двете бебета са измежду новите поданици на общината. Другите забавни имена са Фабиан, Елинор и Ая, оповестиха от Община Дупница.

С непрекъснат адрес в града са 232 от бебетата, родени през 2022 година. Родените в чужбина дупничани са 65. Най-много са проплакалите във Англия - 15, следва Италия с 14, САЩ-11, Германия-8.Новородени бебета с непрекъснат адрес община Дупница има още в Сингапур, Канада, Испания, Нидерландия, Малта, Молдова, Гърция, Кипър.

Последното бебе на Дупница за предходната година е проплакало на 31-и декември в общинската болница. Малкият принц носи името Стоян.

Смъртността на територията на общината е 783, като единствено за града умрелите са 584. Сключени са 126 брака, а записаните разводи са 69.

Междувременно стана ясно, че над 700 деца в Перу, родени през 2022-ра година, носят името на легендата на международния футбол Пеле.

Считаният за най-велик футболист на всички времена умря на 82-годишна възраст на 29-ти декември, само че продължава да е жив посредством своето име, което е доста известно в Перу, оповестява локалната работа за идентификация и цивилен статус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР