Роналд Куман вече не е треньор на Барселона. Той беше

...
Роналд Куман вече не е треньор на Барселона. Той беше
Коментари Харесай

"Барселона" уволни Роналд Куман

Роналд Куман към този момент не е треньор на " Барселона ". Той беше уволнен след. Това беше второто следващо проваляне за каталунците в Ла Лига, откакто отборът загуби през уикенда. Каталунците са с три загуби в последните си четири мача в шампионата.

" Барселона " заяви, че президентът на клуба Жоан Лапорта е уведомил Куман за решението си след загубата от " Райо ". Според " Марка " любимец за поста е легендата на клуба Шави Ернандес, който води катарския " Ал Сад ". Вестник " Ас " също написа, че някогашният халф е покрай поста.

За уволняване на се говореше още от началото на сезона поради слабото показване на отбора. " Барселона " е на девето място в Ла Лига с 15 точки. В Шампионската лига каталунците имат единствено три точки, като позволиха две следващи провали с 0:3 от и от. В началото на октомври Лапорта съобщи, че няма да уволнява треньора и той заслужава поддръжка. След това обаче отборът загуби от, " Реал " (Мадрид) и " Райо Валекано ".

Куман водеше " Барселона " от 2020 година, като напусна националния тим на Нидерландия, с цел да поеме отбора. Под негово управление каталунците през предишния сезон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР