РОМУЛ, Мичиган (CBS DETROIT) - Служители откриха 110 паунда кетамин

...
РОМУЛ, Мичиган (CBS DETROIT) - Служители откриха 110 паунда кетамин
Коментари Харесай

110 паунда кетамин открити в багаж на пътник на летище Детройт Метро

РОМУЛ, Мичиган (CBS DETROIT) - Служители откриха 110 паунда кетамин в багаж на пасажер на летище Детройт Метрополитън, митническа и гранична работа на Съединени американски щати сподели в сряда.

Пътникът, жител на Обединеното кралство, дойде с полет от Франция на 13 декември, оповестиха управляващите. Той е определен за втора инспекция.

Полицаите направиха рентгеново сканиране и физическо претършуване на двата огромни куфара на мъжа, за които той твърдеше, че са му дадени от член на фамилията, споделиха митнически чиновници. Претърсването разкри найлонови торбички, цялостни с огромни бели кристали, които съгласно полеви проби са били кетамин.

унищожете множеството конфискувани опиати и запазете пробите като доказателство за наказателно гонене. Полицаите не разрешиха на пасажера да влезе и той беше върнат във Франция, съгласно известие за пресата.

Количеството кетамин, иззет от органите на реда, непрестанно се усилва през последните седем години съгласно проучване, оповестено през май 2023...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР