Ромският артистичен персонаж от Бургас, който чалга изпълнителки и известни

...
Ромският артистичен персонаж от Бургас, който чалга изпълнителки и известни
Коментари Харесай

Плеймейтки и поп-фолк певици жалят за трагично замръналия Наско

Ромският артистичен персонаж от Бургас, който чалга изпълнителки и известни персони канеха за клиповете си, е умрял преди дни от заледяване, а трагичната вест потресе музикалния отрасъл.

" Един дрипльо умря като животно на улицата. Защо страната не оказва помощ на такива хора. Кой знае по какъв начин ще бъде заровен в този момент, или просто кремиран и пропуснат... Тъжен край! Почивай в мир, Наско ! Както куче живееше на улицата, по този начин като куче умря на улицата ", съобщи с горест артистът от " Пайнер " Ави Бенеди.

С жалостиви постове си спомниха за него още Андреа, Лидия, плеймейтката Дениз Хайрула и други моделки, както и артистът Синан Хасан. Емоционално приема загубата му и фолкпевицата Татяна, която предложения Наско в клипа към песента си " Малко коте ", което му донесе национална популярност. Преди това той беше прочут само с клипове в обществените мрежи, на които се появяваше с женски облекла и обсипан с украшения, писа .

" За страдание през цялото това време на популярност (от 2013 година насам) нито една институция или по-заможен българин не реагира за обезпечаване на заслон и работа за Наско. Имаше крайни комерсиализации - чалга клипове, тотални насмешки с него като снимане на скечове. Ние като истинските му откриватели с клип постоянно сме били виновни и въпреки шеговитото и на границата с неуважително отношение, постоянно сме имали нашите спирачки и сме му предоставяли допустимо най-хубавото отношение. И в никакъв случай не сме го употребявали. Както ние сме се забавлявали - по този начин и той. Нищо не е било принудително или с пренебрежение. Наско с нас се е смял, забавлявал се е, танцувал е. При всяка среща, постоянно, постоянно сме му давали цигари, кафета и храна. И пари. Питали сме го по какъв начин е, добре ли е, има ли къде да спи. Отиде си един живописен облик ", оповестиха хората, които поддържат формалната страница на умрелия Наско във Facebook. Бог да го елементарни!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР