Ромската перла заведе любимата на сина си Лоренцо чак на

...
Ромската перла заведе любимата на сина си Лоренцо чак на
Коментари Харесай

Това е снахата на Софи Маринова

 Ромската перла заведе обичаната на сина си Лоренцо чак на Малдивите.

Девойката, завладяла сърцето на наследника на Софка, е на възрастта на младия артист. Лоренцо от дълго време е срещнал с известната си майка.

Въпреки че са дружно от няколко месеца, синът на Софи не желае да обявява новото си гадже пред необятната публика. И непрекъснато крие лицето на избраницата си, до момента в който се любуват на хубостите на островите, написа. 

Софка доста харесва снахата още от първата им среща. Затова взема решение да заведе цялото семейство на отмора на Малдивите.

От екскурзията липсва обаче Гринго. Мачото, женен за Софи, не е в обкръжението на Маринова в последните няколко месеца.

Според слуховете двойката още веднъж се е разделила. Истината е, че Гринго работи в Германия. И няма опция да отиде на фамилната отмора.

Софи и Лоренцо са в звездна компания. На Малдивите са още кумата на Маринова - Преслава, сестра й Ивелина, сътрудника им Константин, както и техните половинки.

Най-популярните чалгари у нас си спрягат същински ваучър на райското кътче. Софи и изпълнителят на " Черна роза " не стопират да се майтапят. Лафовете се ръсят един след различен.

Още от летището Софка в типичния си жанр не стопира да пее. На локалната аерогара Маринова вие глас пред локален чиновник, който остава очарован от певческите данни на ромската перла и даже я вика на бис.

Звездите тънат в същински разкош. Те спят в дребни къщурки, ситуирани на метри от морския бряг.

Чалга ваканцията е подбудена от невъзможността изпълнителите да упражняват специалността си. Както е известно, нощните заведения са затворени, а музикантите са без работа.

Инициатор на пътуването е Константин. Бившият брат посети земния парадайс при започване на годината. И непрекъснато разказвал на сътрудниците си какъв брой красиво е на Малдивите.

Най-трудна за уговаряне била Софка. Ромската перла се тормози, че полетът е прекомерно дълъг. Освен това не знае и непознат език, но сътрудниците й я успокояват, че ще й оказват помощ непрекъснато.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР