Ромската перла Софи Маринова избра носителката на титлата "Мисис Баба"

...
Ромската перла Софи Маринова избра носителката на титлата "Мисис Баба"
Коментари Харесай

Софка взе Мисис Баба за шаферка! Халките им с Гринго ще са от злато и черни диаманти

Ромската перла Софи Маринова избра носителката на купата "Мисис Баба " Дони Василева – Чачова, за своя шаферкасъобщава "Телеграф ".

Фолк певицата и възлюбеният ѝ Тодор Давидов – Гринго към този момент са подготвени с приготовленията за обилната си женитба, която следва през март. Младоженците се похвалиха с първокласни халки, направени от злато и черни диаманти. По проект певицата ще е с две рокли, а шаферките ще блестят в идентични тоалети – по концепция на булката, писа „ Телеграф “.

Софи и Гринго ще сключат цивилен брак на 5 февруари. Шаферките ще са 4 на брой – Мис Баба Дони Василева – Чачова, нейната щерка Роси, кметицата на Владая Тони Иванова и близка другарка на Софи.

Тортата ще е "царствена ", споделя Маринова. "Ще пускаме гълъби, ще има много-много фотоси ", с необятна усмивка споделя певицата. На програмата са поканени огромна част от нейните сътрудници.

Бъдещото семейство си е наело и прислуга. "Има жена, която чисти стаите и подрежда, било то облекла, бижута, сервизи. Аз съумявам веднъж в месеца да си подредя сама нещата, по тази причина нуждая се от асистент. Гринго обаче не обича различен да подрежда нещата му, дава единствено на мен ", споделя Софи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР