Ромската перла реши да слезе от сцената, след като точно

...
Ромската перла реши да слезе от сцената, след като точно
Коментари Харесай

Софи Маринова загърби траура

Ромската перла реши да слезе от сцената, откакто тъкмо преди месец баща й Марин умря изненадващо . Родителят на изпълнителката умря от рак на 77-годишна възраст. След кончината му Софка разгласи печал. Тя прекрати всичките си изяви за неустановен интервал от време, с цел да може да скърби. Ето че, откакто се навършват 40 дни от гибелта на родителя й, Софка се завръща на сцената , написа България Днес.

Това разгласи самата тя, с което зарадва всичките си фенове. Маринова ще се качи назад на сцената, откакто мине поменът - 19 октомври. Още на идващия ден на ромската перла й следва изява в Сливен. А оттова насетне програмата й е запълнена до краен лимит. Маринова сега е най-вървежната изпълнителка. Тя има участия всеки ден. Интересен факт е, че Софка е декларирала присъединяване на 25 ноември. На идващия ден синът й Лоренцо би трябвало да бъде под венчилото с годеницата си Мария . Всичко за сватбата към този момент е уреденото. Събитието ще се състои в най-тузарския комплекс в региона на Етрополе, от кое място са родом и булката, и младоженецът. Целият хотел е запазен за сватбата на Лоренцо. Булката пък от дълго време е избрала роклята, с която ще каже „ да “ на единствения правоприемник на ромската перла. По информация на „ България Днес “ сватбата ще бъде 3 дни.

Поканени са всички фолквеличия - Преслава, Коцето и така нататък Софка е дала обещание на всички, че купонът, който готви, ще е героичен и за него ще се приказва дълги години. Припомняме, че годежът на Лоренцо бе като огромна женитба, тъй че нищо чудно събитието на годината във фолксредите в действителност да избие рибата.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР