Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво в подкрепа на

...
Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво в подкрепа на
Коментари Харесай

Ромпетрол дари 10 000 литра гориво на държавата

Ромпетрол България подари 10 000 литра гориво в поддръжка на страната в битката за надзор на пандемията Covid 19. Дарението се координира от Национално съдружие на общините в Република България (НСОРБ) и ще бъде разпределено според от потребностите на другите общини, наранени от пандемията, а горивото може да бъде заредено на всяка бензиностанция Ромпетрол в страната.

" KMG International поддържа страните да минимизират резултатите от пандемията във всички наранени страни, където участва марката Rompetrol. Сега, когато общественото разстояние се трансформира в норма, би трябвало да останем дружно, солидарни и да подкрепим всички публични инициативи за превъзмогване на обстановката, генерирана от Covid 19, коментира Ивайло Трендафилов, изпълнителен шеф на Ромпетрол България.

Бензиностанциите на Rompetrol България не престават да работят при засилени ограничения за сигурност. Основният приоритет на компанията сега е да подсигурява отбраната и сигурността на своите чиновници и техните фамилии, както и на всички сътрудници и клиенти, които употребяват артикули и услуги на Rompetrol, добави той.

В обектите на Ромпетрол се съблюдава строга стратегия за стерилизация на всеки час на директните, контактни повърхности: дръжките на всички порти на бензиностанцията, сервизните маси в магазина и терасата, касовите апарати, плотовете за подготвяне на кафе, външните елементи на гастро прозорците, клавиатурите, бутоните за автомивка и вакуумна система, бутоните за въздух, вода, помпи, устройствата за четене на карти за гориво, дръжки на револвери за гориво, всяко друго съоръжение, при което клиентът или служителят влизат в директен контакт. Подът на магазина се почиства/измива най-малко четири пъти дневно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР