Ромката обяви графика си за октомври, който е слаб откъм

...
Ромката обяви графика си за октомври, който е слаб откъм
Коментари Харесай

Софка бачка като луда, за да изкара 12 бона за Лоренцо

Ромката разгласи графика си за октомври, който е слаб откъм купони след изтощителните летни месеци, от който се вижда, че ще обикяла България и чужбина, с цел да пее. Тя даже има по две участия в един ден в два разнообразни града. Извън празненства по чалготеките, Софка заработва и в " Звездите в нас ", където демонстрира много недостатъци като член на журито. Парите трябват болести Лоренцо-единствения наследник на изпълнителката.

Реклама
Министерство на вътрешните работи търси сина на Софи Маринова - Лоренцо, с цел да го разпита по отношение на разрушена каналджийска скица за трафик на мигранти край Бургас. Към момента Лоренцо е пуснат за локално търсене в Етрополе, защото там е непрекъснатият му адрес. Малкият артист не е открит и следва Столична дирекция на вътрешните работи да се включи в издирването, тъй като проверяващите считат, че най-вероятно Лоренце се крие в София. Лоренцо се търси поради изказванията на 21-годишния каналджия Иван, който бе арестуван в петък да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред проверяващите Иван твърди, че синът на Софи Маринова го е взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то си и го закарал до входа на село Дебелт. Според историята на каналджията Лоренцо го оставя в Дебелт, дава му ключовете за джип " Сузуки Витара ", който е с цялостен контейнер и GPS точка, от която Иван да вземе групата от 9 незаконни мигранти от Сирия. Лоренцо му дава и инструкции за противоположното връщане до София.
Реклама
Бежанците трябвало да бъдат закарани до столицата, а от там други каналджии щели да ги изведат към Германия. Софи мълчи през ченгетата и публицистите за следващата издънка на сина си, който нито работи, нито учи. Наказанието, което грози Лоренцо, е до 8 години решетки и до 12 бона санкция, в случай че бъде приет за отговорен. Издънката му пристигна единствено няколко дни преди огромния концерт на майка му в зала " Арена Армеец ", която към този момент не е продадена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР