Ромка удари с камък по главата 83-годишен мъж от Дупница,

...
Ромка удари с камък по главата 83-годишен мъж от Дупница,
Коментари Харесай

Дядо от Дупница си взе проститутка в двор на храм, тя му разби главата с камък

Ромка удари с камък по главата 83-годишен мъж от Дупница, тъй като отказал да й даде повече пари от обещаното за любовни милувки, оповестява struma.bg.

Й. С. заречен на една от ромките, които се навъртат към черквата “Св. Георги Победоносец” в Дупница, 20,00 лева за услугата. В последния миг жрицата поискала по-голяма сума, само че той изрично отказал да заплати по-висока цена. Това разярило 24-годишната ромка, тя сграбчила камък и го блъснала по главата.

Възрастният мъж паднал на земята, ромката бръкнала в джоба на връхната му дреха и отмъкнала портфейла му със 70 лева в него. След като се съвзел от удара, Й. С. отишъл да се оплаче в полицията. Бил целият в кръв. Дежурният служител на реда незабавно извикал сътрудниците си, които го закарали в Спешен център. От там с кола за спешна помощ потърпевшият е превозен в частната болница в Дупница.

След обзор се оказало, че раната на главата на Й. С. е повърхностна. Зашили я с няколко конеца и го пуснали да си върви. Срещу нападателката е формирано досъдебно произвеждане за побой и обир.

Дворът на централния катедрален храм “Св. Георги Победоносец” в Дупница е котило на проститутки и травестити и никой не е в положение да ги прогони от там.

От полицията декларират, че не могат да ги задържат, защото не са направили закононарушение. Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски е вдигнал ръце от тях. Преди време той наби няколко от гастролиращите роми, които се навъртат в двора на черквата, само че и боят не оказа помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР