Ромите, наричани още цигани, определено са едни от най-мистичните и

...
Ромите, наричани още цигани, определено са едни от най-мистичните и
Коментари Харесай

Ромски хороскоп – най-точният в света

Ромите, наричани още роми, несъмнено са едни от най-мистичните и антични нации. Ритуалите и практиките им и до ден сегашен остават забулени в тайнственост. Малцина знаят, че ромският етнос има своя лична зодиакална система.

Циганският хороскоп, по сходство на останалите хороскопи в света, дефинира ориста и главните характерности на индивида съгласно датата му на раждане. В него има 12 зодии, всяка от които обгръща избран интервал от време. Ето го и него:

Чаша (21 януари - 19 февруари)

Хората, родени под този зодиакален знак са извънредно нерешителни. Преди да подхващат каквото и да било, те дълго размишляват. Дори въпреки всичко да стартират нещо, те постоянно оставят нещата незавършени и то макар вродените си автентичност и креативност. Основна цел в живота им е да създадат близките щастливи и съумяват, с помощта на възприятието си за естетика. Изкарват доста, само че харчат даже още повече.

Качулка (20 февруари – 20 март)

Една извънредно сериозна, спокойна и извънредно недоверчива зодия. През живота си се радват на откровени и предани другари, които им оказват помощ във всеки един миг, даже без да са молели за това. В живота си постоянно попадат във финансови усложнения, за които намират бързи решения с помощта на своето усърдие и досетливост. Предприемчиви и решителни, те се усещат най-добре на тишина и успокоение. Падат си по физическата интензивност.

Кинжал (21 март-20 април)

 Ромски хороскоп

Тук са събрани всички практици. Те не губят време по заобиколните пътища и постоянно крачат право към задачата си. Представителите на зодия Кинжал имат мощно изразена вътрешен глас и елементарно изкарват парите си. Конкуренцията, без значение под каква форма, вади най-хубавото от тях. Понякога следват задачите си импулсивно, а различен път – нападателно.

Венец (21 април-20 май)

Хората от зодия Венец обожават комфорта и разкоша. Те са уверени, че всичко хубаво в живота е основано и предопределено точно за тях. В същото време обаче някой различен би трябвало да им го подсигури, тъй като персоналните си финанси кътат за черни дни. А тази зодия несъмнено може да е настойчива. Упорити и инатливи, те провокират повече удивление, в сравнение с неспокойствие у близките. Когато впрегнат персоналната си сила и увереност, това води до личностно израстване и огромни триумфи. Най-често се изявяват в сферите на модата, рекламата, медиите и развлеченията. Лесно се трансформират в работохолици.

Свещник (21 май-20 юни)

Една извънредно обществена зодия, която държи на другарството, дружбата и запознанствата. Добри по душа, те са едни топли човечета, които бързо се трансформират в любимци на всички. Типични за тях са щедростта и безкористните каузи, които правят, без да се хвалят ненужно. Умни и рационални, те са образец за близките. Харчат пари, единствено в случай че имат заделени. Понякога рискуват да се трансфорат в скъперници. Препоръчително е да се занимават със спорт, тъй като са застрашени от напълняване.

Колело (21 юни-21 юли)

Емоционални и импулсивни, хората от зодия Колело могат да бъдат избрани като нестабилни. Деликатната им сензитивност може да се трансформира в негативна линия от характера им, като прекомерна ранимост да вземем за пример. Податливи на фантазии и сънища, те постоянно изоставят практичните дейности на назад във времето. Една от присъщите им черти е това, че са едни безмълвни бранители и пазители. Дисциплинирани и съсредоточени, те се трансформират в едни от най-хубавите водачи. Препоръчително е да редуват работата с отмора.

Звезда (22 юли-22 август)

Пленяващи и очарователни, целият свят гледа прави в тях, а те сияят. Хората от зодия Звезда съществуват по един магнетичен метод и се възползват оптимално от великолепието на личното си зарево. Галеници на ориста, триумфът ги следва по петите. Те желаят постоянно да са блестящи във всичко, с което се захванат. Но даже да не си мръднат пръста, неизвестно по какъв начин – още веднъж съумяват.

Камбана (23 август-22 септември)

Естествено надарени с деликатност и добрина, родените в този интервал са изключителни работливи и виновни. Те по предписание заемат съществено място в обществото. Освен това те се славят с рядката дарба деликатно да изслушват събеседника си и да вършат сериозни забележки в градивна форма. Понякога обаче се увличат и стават прекомерно взискателни. Парите им дават убеденост и ги преследват редовно и целеустремено. Природно сърдечни, добротата при тях върви ръка за ръка със здравето.

Монета ( 22 септември-22 октомври)

Истински очарователни, представителите на тази зодия имат забележителни умения в връзката с близките. Когато в живота си имат проблем, те го позволяват с положителна сила и постоянно споделят хубавото си въодушевление с другите. Благоразумни и постоянно рационални, те постоянно търсят духовната връзка с близките. Освен това са изключително деликатни в това по какъв начин наподобяват и по какъв начин се обличат, тъй като постоянно желаят да основават положително усещане у близките. Делови и предприемчиви, те имат изключително засилено възприятие за правдивост. Стремят се към здравето с всички вероятни средства.

Сабя (23 октомври-21 ноември)

В предишното, когато при ромите приключвал подрастващият интервал, им е връчвана сабя. Тя се свързва със гибелта на предишното и началото на нещо ново. Този апарат в багра е знак на изострена зоркост и схватливост. Родените под този знак са мистериозни и мощни хора. Нравът им е корав и като че ли никой не може да ги победи. В близките провокират почитание и респект. Надарени с изчерпателен разум, те са мощно възприемчиви и виждат и най-малките елементи във всяка една обстановка.

Брадва (22 ноемви-21 декември)

 Ромски хороскоп

Тези хора несъмнено обичат риска. Търсачи на мощни чувства, хората от зодия Брадва са извънредно уверени в себе си. Те самоуверено посрещат всеки нов ден. Първоцел в живота им е свободата на всички равнища. Надарени са с бърз разум и предвидливост. Тяхната композиция несъмнено носи положителни резултати. Те не се тормозят от нищо и никого и се усещат леко и доброволно във всяка обстановка и във всяка компания. Околните им имат доверие и постоянно се поучават с тях за финансовите въпроси. Понякога се увличат и не помнят за себе си в името на другите.

Подкова ( 2 декември-20 януари)

Тяхната заложба се крие в ентусиазма, който на моменти минава всички граници на естественото. Характерен за тях е високият интензитет на възприятията. Те са надеждни другари, постоянно подготвени да оказват помощ в потребност. Упорито се стремят към съвършенството във всяко едно отношение. По предписание безстрашни и дръзки хора, те са подготвени на доста неща и способни да поемат всеки риск в живота. На моменти животът им дава доста, само че в други – им лишава даже още повече. Отговорни и сполучливи, те постоянно заемат високи постове, които на моменти могат да вземат здравето им. Контактът с природата им работи лечебно./undefined

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР