Ромите, които бяха заснети да се разправят с кондуктор във

...
Ромите, които бяха заснети да се разправят с кондуктор във
Коментари Харесай

Агресивните цигани гратисчии от влака Пловдив-София, плашили със секс и бой, го загазиха жестоко

Ромите, които бяха снимани да се разправят с кондуктор във влака по линията София-Пловдив, се изправиха пред съда. След като прекараха 24 часа в ареста на Стамболийски, те са били откарани в Районен съд.

Срещу тях е била направена информация, а от полицията са издали актове за дребно безчинство, написа "Трафик ".

Припомняме, че във влака избухна скандал в неделя – 9 юни, сред мъж и жена от ромски генезис и чиновниците на БДЖ. Причината – липса на билети. Вместо да се засрамят, ромите стартират да сипят закани. Стига се до такава степен, че мъжът - в изблик на гняв - вади банкноти и стартира да ги размахва против лицето на кондуктора.

За да избегне ескалиране на абсурда, се намесва друга кондукторка, която издава на място билети на двамата гратисчии. Но мъжът няма никакво желание да спре със заканите: „ Ей, внимавай с кой си имаш работа! Боклук! “, крещеше той.

Смаяните пасажери алармирали за протичащото се до незабавния телефон 112. Полицай влезнали във вагона и задържали мъжа и дамата.
В районното им бе формиран акт за дребно безчинство, след което ромите са били отведени в съда. Днес излезе и решението на магистратите, съгласно които дейностите на гратисчиите не дават отговор на класификацията уредена в закона за „ дребно хулиганство”, за което се планува административна глоба. Налице са съществени закани, които са били съпроводени с физически нападки. Поради тази причина и това, че мъжът и дамата с предходни престъпни прояви и осъждания, съдът върна делото на прокуратурата и сезира способените органи, че се касае за безчинство, което обаче се третира по Наказателния кодекс, то от своя страна планува до 2 години отнемане от независимост или пробация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР