Ромина Андонова-Тасевска, която днес дебютира като водеща на предаването Съдебен

...
Ромина Андонова-Тасевска, която днес дебютира като водеща на предаването Съдебен
Коментари Харесай

Размазаха Ромина Тасевска за дебюта й в Съдебен спор: Пълен провал! Не става!

Ромина Андонова-Тасевска, която през днешния ден дебютира като водеща на предаването " Съдебен спор ", явно не може да бъде призната добре от публиката. Зрителите на предаването направиха на пух и прахуляк новата водеща в обществените мрежи, видя Lupa.bg. Всеобщото мнение е, че тя не има харизмата и опита на Нана и явно решението да поеме сеирджийското шоу не е задоволително добре премислено.

Ромина бе очевидно обезпокоена и си личеше, че ефира на " Съдебен спор " е територия, която занапред би трябвало да овладява. За похлупак, даже арбитър Сотиров се обърка и я назова " Нана ", което също я смути.

Ето част от мненията на феновете в формалната фейбук страница на предаването:

" Наистина се пробвах и аз да дам късмет на Ромина, знам, че първоначално ще е зле. Истината просто е, че даже не мога да чувам, тъй като тембъра й е непоносим. Загасих към този момент. Дано привикна. Само се чудя по тези малките екрани, не ги ли слушат по какъв начин приказват най-вече пред това по какъв начин наподобяват. Нана ще ми липсва! "

" Успех на водещата, само че не става. Дано се научи! "

" Стана ми чак неловко да я виждам. Но като за първи ден на Ромина, допускам е обикновено. "

" Когато разбрах кой е новият водещ, и ми стана зле. Не съм обожател на предаването, виждам го 5 пъти в годината, в случай че няма друго за гледане и съм вкъщи. По-скоро чувам, тъй като върша нещо. Но постоянно съм се възхищавала от Нана, поради тънкото и възприятие за комизъм, фината подигравка и гъвкавия разум. Жалко, че няма да води повече! Новата госпожица още при Гала не ми хареса. То при Гала какво да ми хареса - злословия от Facebook,от през днешния ден, през вчерашния ден, завчера, коментирани на следващия ден в панела. За през днешния ден мога да кажа, че девойката е неподготвена. Ръси тъпизми. Дори не си е чела листчета, от което гледа, тъй като срича и се извинява с новата терминология. Явно някой доста значим стои зад тила и, щом я набутаха при Гала, а в този момент и тук. Даже в Сутрешния блок сподели, че са я поканили от Нова на кастинг. Имам подозрения, че на кастинга е била единствено тя... Дано девойката се вземе в ръце и да стартира същински да работи за предаването!
P. S. Русата коса с черни вежди още ли е на мода??? "

" Водещата е УЖАС! "

" Пълен отврат е тази, лигава и противна, още от Гала не я одобрявам, ще губите публика! Непрекъснато се бута на всички места, антипатична ми е! Хипер обикновена без грам изказ, смях, едно дете на 10 години има повече думи в речника си! "

" Леле цялостен фарс е това! Смятайте в случай че предаването се излъчва онлайн, Роминчето по какъв начин щеше да се оправя... Скучно и несвързано водене на разговори, едва влияние и никакво отношение, липсва израза на естествената страст. Лошо начало за водещата, безредно... "

Единици са тези, които хвалят Ромина Андонова, само че въпреки всичко има и такива. Ето и едно такова мнение:

" Успех на водещата! Не е толкоз скучна, колкото други заместнички на Нана! На който не му харесва, да не я гледа. Няма потребност от злостни и отрицателни мнения! Нека й дадем късмет! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР