Ромина Андонова – Тасевска се провали тотално като наследница на

...
Ромина Андонова – Тасевска се провали тотално като наследница на
Коментари Харесай

Жоро Игнатов уволнява Ромина Тасевска! Водещата на системи заради провала си в „Съдебен спор“

Ромина Андонова – Тасевска се провали тотално като наследница на Нана Гладуиш. Рейтингът на „ Съдебен спор “ спадна до унизителни низини за последните две седмици, откогато футболната брачна половинка пое щафетата от Нана.

Критиките към Ромина са ежедневни. Феновете на предаването не просто не я харесват, те не могат да я понасят. Постоянно по нея се излива мръсотия и това съществено е повлияло на душeвността на русокоската.

Мъжът й Дарко непрекъснато й повтарял да не обръща внимание на „ злобарите “, само че Роми стояла по цели нощи будна, с цел да чете жестоките мнения към нея. Четяла и плачела, което я довело до тежка меланхолия. Дарко съществено се уплашил за жена си, незабавно повикал „ Бърза помощ “ и те я „ съживили “ със системи.

От управлението на „ Съдебен спор “ също не били удовлетворени от работата на Ромина, която им се коствала прекомерно плаха за сходен тип предаване. Жоро Игнатов, който е основен редактор на поредицата, даже обмислял да постави нова водеща след Нова година.

Жоро бил толкоз обезверен, че не може да откри подобаваща водеща, че дори обмислял дали да не предложения Нана да води онлайн предаването.

Припомняме, че Нана напусна освен „ Съдебен спор “, само че и цялата си телевизионна кариера, тъй като се наложи мъжът й да си реалокира бизнеса в Съединени американски щати.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР