Роми са се самонастанили в необитаема къща в София. Това

...
Роми са се самонастанили в необитаема къща в София. Това
Коментари Харесай

Роми се самонастаниха в полуразрушена къща в София СНИМКИ

Роми са се самонастанили в необитаема къща в София. Това твърди Цветомира Дининска в обществената мрежа Фейсбук.

Къщата, в която са се настанили ромите, е полуразрушена. Тя се намира на улица  " Обелски път " 7. По думите на Цветомира в къщата са се настанили над 20 индивида.

Жената е споделила и фотоси, от които излиза наяве, че теренът към къщата е трансфорат в бунище. Освен това, Цветомира твърди, че ромите нарушават обществения ред и спокойствието на хората, живущи наоколо до полуразрушената къща.

" Ежедневно има кавги, разправии и побоища. Редовно вечерно време слушат мощно музика, бият тъпани и се разправят до късните часове, палят необезопасени огньове, с цел да си вършат барбекю, а на всички места са сухи треви и наоколо е газопровода. Доста постоянно палят и кабели, само че до момента в който пристигна патрул, към този момент всичко са изгорили ", споделя Цветомира.

Цветомира отбелязва, че са подавани сигнали до органите на Министерство на вътрешните работи, само че те не взимали съответни ограничения.

" От 112 предават на районното ръководство и поучават за сигнали до кварталния, от районното също, в случай че пристигна изобщо патрул, просто им насочат предизвестия. Кварталният върви и им написа актове, че нямат регистрация, които те не заплащат и не им пука за тях. Съответно той поучава да се подават сигнали до 112. И по този начин обаян кръг ", отбелязва още дамата.

Цветомира Дининска се надява виновните институции да се самосезират.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР