Роми нападнаха и биха шефа на Общинска Методи Колев, екшънът

...
Роми нападнаха и биха шефа на Общинска Методи Колев, екшънът
Коментари Харесай

Роми пребиха общински шеф в Разлог

Роми нападнаха и биха шефа на Общинска Методи Колев, екшънът се разиграл през вчерашния ден следобяд, по време на инспекция за сигнал за противозаконна дървесина. Били посочени лицата, които стоварват пред дома си дървесина и Колев дошъл в квартала. Развихрил се скандал и проверяваните роми се нахвърлили върху изпълняващия служебните си отговорности Методи Колев, заяви struma.com.

На място пристигнали служители на реда и ромите са озаптени. Нападателите са арестувани за 24 часа, чака се прокуратурата да удължи престоя им зад решетките, защото държанието им е нападателно и безпардонно и са нападнали чиновник, по време на осъществяване на отговорностите му.

Случаят провокира напрежение в Разлог, за следващ път разложани се опълчват на ромските нападения и експанзия и са подготвени на ефикасни протестни дейности, в случай че нападателите на Методи Колев не получат заслужено наказване. Припомняме, че преди няколко месеца имаше сходен случай, когато роми пребиха мъж, поради направена забележка на дете от махалата. Тогава имаше митинги пред правосъдната палата, до момента в който се гледаха ограниченията на нападателите. Инициативен комитет Разлог ще заседава изключително, като се обмисля вид за кротичък митинг.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР