Ромео Бекъм е точно копие на звездните си родители Виктория

...
Ромео Бекъм е точно копие на звездните си родители Виктория
Коментари Харесай

Малкият син на Виктория и Дейвид е тяхно тотално копие и мечта за момичетата

Ромео Бекъм е тъкмо копие на звездните си родители Виктория и Дейвид. Сякаш от всичките им деца, той е взел поравно и от двамата старши Бекъм, чак е мъчно да се дефинира на кого повече наподобява. Само на 18 години, само че към този момент следва образеца на майка си и татко си в професионално отношение. Ромео към този момент работи, с цел да сътвори име в стилните среди и да се издигне на висотата на Виктория, чийто фешън бранд повече от 10 години е измежду топ желаните марки. 

Младият сърцеразбивач жъне първите си триумфи точно в света на модата, където се пробива много мъчно, даже когато имаш за родители богати, известни и красиви хора. По-малкият наследник на 45-годишния Бекъм и 46-годишната Виктория, дебютира на страниците на " L'Uomo Vogue ". Момчето се появи на корицата на италианското списание за мъже, което бе стартирано преди две години.

Виж още:

Снимките са дебютната фотосесия за Ромео, като са протекли под вещото управление на креативното дуо Мерт Алас и Маркус Пиггот, които постоянно работят дружно, написа " Труд ". На фотосите на списанието Ромео театралничи с няколко разнообразни тоалета: необятен зеленикав пуловер, сив джогър и груби черни ботуши Prada, а на една от фотосите той опитва черен елек, а под него не носи нищо друго.

Виж още:

Ромео сподели за изданието, че е благополучен да получи оферта за първата си фотосесия в блестящото " L'Uomo Vogue ". Дебютът му в лъскавото издание провокира мотив за горделивост у родители му. И двамата споделиха новите фотоси на Ромео в своите Инстаграм профили, признавайки, че са щастливи от достиженията на дребното си момче. 

Преди няколко години Ромео работи в тясно съдействие с много известна марка измежду тийн поколението, като даже бе лице на една от рекламните акции.

В интерес на истината би трябвало да се означи, че стилният дизайн е повече занимание за Ромео, тъй като времето му е напълно заето от спорта. Ромео играеше професионално тенис, само че неотдавна взе образец от известния си татко, преквалифицирайки се във футболист. Дали обаче ще има неговите триумфи, следва да разберем.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/RomeoBeckham/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР