Ромен Арнеодо от Монако и Тристан-Самуел Вайсборн от Австрия хвърлиха

...
Ромен Арнеодо от Монако и Тристан-Самуел Вайсборн от Австрия хвърлиха
Коментари Харесай

Ромен Арнеодо и Тристан-Самуел Вайсборн хвърлиха бомбата в турнира на двойки

Ромен Арнеодо от Монако и Тристан-Самуел Вайсборн от Австрия хвърлиха бомбата на шампионата на двойки на Sofia Open 2018. Двамата изиграха отличен тактически мач и изхвърлиха любимците за купата и сложени под №1 Марчин Матковски (Полша) и Айсам-Ул-Хак Куреши (Пакистан). Победителите не можаха да създадат нито един пробив, завоюваха по-малко точки, само че се постановиха с 7-6(4), 1-6, 10-8 за 1 час и 28 минути игра. Точките са 62 на 70.

 Стан Вавринка ще играе мач за мач на Sofia Open 2018
Стан Вавринка ще играе мач за мач на Sofia Open 2018

Швейцарецът пристигна на конференция непосредствено от летището

Зрелищният дуел се игра в помощната зала на " Арена Армеец " и мина под сянката на конференцията на Стан Вавринка и последния мач с българско присъединяване на Донски и Лазов.

Арнеодо и Вайсборн направиха всичко допустимо да докарат нещата до дълъг съдбоносен тайбрек и в него каквото сабя покаже. Те съумяха да измъкнат първия сет с тайбрек извоюван на 4 за 47 минути.

След това предадоха съвсем без пердах втората част, запазвайки сили за последния гейм, който се играе при двойките до 10. Арнеодо и Вайсборн позволиха закъснение първоначално, само че по-късно изравниха за 5-5. В 16-а точка те доближиха до втори мини брейк и осъществиха втория мачбол.

 Снимка 338878
Източник:

Изненадващите спечелили ще спорят на четвъртфинал с Липски (САЩ) и Шаран (Индия), които през вчерашния ден надделяха Димитър Кузманов и Васко Младенов.

Пакистанецът Куреши потвърди, че съществуването на стомах не е причина за тенис от високо равнище.

 Снимка 338877
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР