Ромелу Лукаку ще е голямата трансферна цел на Манчестър Сити

...
Ромелу Лукаку ще е голямата трансферна цел на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Манчестър Сити избра Лукаку за заместник на Агуеро

Ромелу Лукаку ще е огромната трансферна цел на Манчестър Сити през идващото лято, твърди " The Athletic ". На " Етихад " наподобява са взели решение да се разделят със Серхио Агуеро и да му търсят класен заместител, като преди всичко в листата е точно белгийският таран на Интер.

Доскоро се смяташе, че главната трансферна цел на Сити е Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, само че " Гражданите " са останали шокирани от високите финансови искания на французина и са се отказали от неговото привличане. Сред набелязаните цели от шефовете на клуба са и Ерлинг Холанд, Хари Кейн и Лаутаро Мартинес, само че последните информации са, че точно Лукаку е най-желан от всичките изброени.

27-годишният белгиец има опит по терените в Англия, където носи екипа на градския противник на Манчестър Юнайтед. На " Олд Трафорд " той игра два сезона, като означи 42 гола в 96 мача.

В Интер обаче Лукаку разпростра цялостния си капацитет и от клуба сигурно няма да желаят да се разделят елементарно с него. От друга страна обаче " нерадзурите " имат много съществени финансови проблеми и това може и да ги принуди да продадат белгиеца през лятото, с цел да покрият задълженията си.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР