Ромелу Лукаку се завърна в Интер, след като финализира преминаването

...
Ромелу Лукаку се завърна в Интер, след като финализира преминаването
Коментари Харесай

Лукаку се завърна под наем в Интер

Ромелу Лукаку се завърна в Интер, откакто завърши прекосяването си чартърен до края на сезона от Челси едвам година след оказалия се провален трансфер от Италия в клуба от Висшата лига .
Ромелу Лукаку.
Белгийският нападател ще се събере още веднъж с някогашните си почитатели на „ Сан Сиро “, откакто Челси се съгласи на договорка, в която Интер ще заплати в началото 8 млн. евро плюс евентуални 3 млн. под формата на бонуси за наема. Неговото завръщане бе официализирано във видео, оповестено в обществените медийни канали на „ нерадзурите “, като Лукаку споделя „ завърнахме се, бейби “, до момента в който приказва на президента Стивън Джан на покрива на клубните офиси.

29-годишният нападателен футболист ще поведе още веднъж офанзивата на гранда от Милано в опит да върне купата на Серия А, като се е съгласил на понижение на заплатата от 8.5 млн. евро за идната акция. Според медиите на Ботуша, Интер и Челси имат джентълменско съглашение наемът да бъде продължен за още един сезон, в случай че нещата проработят.

„ Много е прочувствено. Интер ми даде доста и се надявам, че отсега-нататък ще се оправя по-добре и от преди – не предадох дома си, когато отидох в Англия, и мисля, че това ви приказва нещо “, сподели той пред телевизионния канал на Интер. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР