Ромелу Лукаку се очаква да се завърне в състава след

...
Ромелу Лукаку се очаква да се завърне в състава след
Коментари Харесай

Лукаку е готов да се върне в игра до броени дни

Ромелу Лукаку се чака да се завърне в състава след травма при гостуването на Интер на Виктория Пилзен в Шампионската лига идната сряда, разкри старши треньорът Симоне Индзаги.

Лукаку вкара 24 гола, когато Интер завоюва купата в Серия А през сезон 2020/2021 и се очакваше да играе основна роля в още една победа в Скудетото, откакто се завърна чартърен от Челси.

Травма в бедрото обаче остави Лукаку отвън терена от август, като възобновяване на белгийския нападател лиши повече време от предстоящото.

Интер се надява да се класира за идната фаза на Шампионската лига идната седмица. Индзаги желае да върне Лукаку в състава, само че той няма да взе участие в мача с Фиорентина в Серия А в събота.

" Той тренира с тима от два дни. Трябва да възвърне кондицията си, само че е доста стимулиран. Най-накрая, след доста дълго време, той преодоля травмата ", сподели Индзаги.

" Лукаку няма да бъде с нас на следващия ден във Флоренция, само че се опитваме да го върнем за мача в сряда. Той би трябвало да усъвършенства формата си, само че откакто го видях по какъв начин тренира, аз съм убеден в това ", добави старши треньорът на Интер.

Интер приключи единствено на две точки зад Милан в борбата за Скудетото предишния сезон, само че сега изостава на осем точки от водача Наполи от началото на акция.

Запитан дали Интер към момента може да играе роля в конкуренцията за купата, Индзаги сподели: Трябва да погледнем календара, с цел да бъдем реалисти ".

" Най-важното е да играем мач за мач. Сега ще има огромна пауза поради Световното състезание и би трябвало да стигнем до нея по най-хубавия вероятен метод ", добави наставникът на Интер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР