Ромелу Лукаку има желание да се върне в Челси, тъй

...
Ромелу Лукаку има желание да се върне в Челси, тъй
Коментари Харесай

Лукаку се съгласи да се завърне в Челси

Ромелу Лукаку има предпочитание да се върне в Челси, защото има незавършена работа на „ Стамфорд Бридж “. Завръщането на белгийския футболист наподобява все по-вероятно. Той е уведомил за решението си управлението на Интер, оповестява „ The Telegraph “.

До този миг „ сините “ се провалиха с два опит да привлекат Лукаку, като от Интер неотдавна отхвърлиха второто им предложение, което бе на стойност 85 милиона паунда плюс Маркос Алонсо.

" Нерадзурите “ се чака да склонят да продадат Лукаку, в случай че получат оферта на стойност 100 милиона паунда.

28-годишният футболист желае да се потвърди на „ Стамфорд Бридж “. Той не получи добра опция, когато беше част от тима при започване на кариерата си. В последна сметка се стигна до неговия трансфер в Евертън през 2014 година за сумата от 28 милиона паунда.

Лукаку направи единствено 10 участия във Висшата лига за „ сините “, като се причисли към отбора като 18-годишен от Андерлехт три години по-рано.

В Интер чакат Челси да се завърне с усъвършенствана трета оферта до уикенда. Лондончани също по този начин би трябвало да убедят 30-годишния Алонсо, че прекосяването му в тима от Милано е уместно за него.

Томас Тухел обезверено търси нов нападател преди началото на новия сезон. През предишното лято Челси притегли Тимо Вернер от Република България Лайпциг за сумата от 53 милиона паунда, само че той не съумя да впечатли в дебютната си акция. Ерлинг Холанд е мощно свързван със „ сините “, само че Борусия Дортмунд остава твърдо решен да резервира звездния си нападател най-малко още един сезон.

Лукаку беше благосъстоятелност на Челси сред 2011 и 2014 година, само че по този начин и не получи късмет да се наложи. С екипа на Интер той има общо 64 гола в 95 мача, откогато се причисли към отбора през 2019 година. „ Нерадзурите “ го привлякоха от Манчестър Юнайтед за сумата от 73 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР