Романтиката между Киану Рийвс и Александра Грант продължава, макар и

...
Романтиката между Киану Рийвс и Александра Грант продължава, макар и
Коментари Харесай

Все по-влюбени и щастливи: Киану Рийвс и Александра Грант сияят на червения килим

Романтиката сред Киану Рийвс и Александра Грант продължава, въпреки и двойката да не се е появявала скоро пред очите на медиите и почитателите , само че не щеш ли в събота се появиха ръка за ръка на музейно събитие в Лос Анджелис.

Повече от две години, откакто звездата от „ Джон Уик “ и приятелката му минаха дружно по аления килим на музея за първи път като двойка, двамата още веднъж заблестяха на тазгодишната MOCA церемония . Те се държаха за ръце, усмихвайки се и гледайки се в очите, до момента в който камерите уловиха благите моменти посред им.
 Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  NIVEA Luminous630 – околоочният крем-серум, който се оправя с тъмните кръгове под очите Edna предлага NIVEA Luminous630 – околоочният крем-серум, който се оправя с тъмните кръгове под очите
Рийвс, прочут като любимеца на интернет, поради положителните си каузи и джентълменското си отношение, удостовери слуховете за връзката си с Грант на церемония вечерята на LACMA Art + Film през ноември 2019 година Двамата се среща посредством издателски кръгове за изкуство и в последна сметка основават издателството X Artists’ Books с дизайнерката Джесика Флайшман.

 

Въпреки това, тяхната романтика се простира надалеч оттатък обществената им изява през 2019 година и евентуално двамата са дружно от много повече време.
 Киану Рийвс се появи с мистериозна дама на звездно събитие  Киану Рийвс се появи с мистериозна дама на звездно събитие  Киану Рийвс се появи с мистериозна дама на звездно събитие  Киану Рийвс се появи с мистериозна дама на звездно събитие
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР