Романтика обзе Гребната база в Пловдив! Предложение за брак направи

...
Романтика обзе Гребната база в Пловдив! Предложение за брак направи
Коментари Харесай

Вълшебно предложение за брак на Моста на влюбените в Пловдив

Романтика обзе Гребната база в Пловдив! Предложение за брак направи едно от най-вълшебните места под тепетата още по-магично.

Това се случи нощес, към 22:00 часа и стана един не толкоз елементарен понеделник за основната героиня, която се почувства същински обичана по-късно, което съумя да сътвори нейният обичан. 

За да покаже любовта си, Хюсеин пръсна рози по стълбите, водещи неговата половинка към " Моста на влюбените ", който бе декориран с червени балони и свещи, подредени под формата на сърце. 



За бъдещата младоженка денят бе следващият отегчителен старт на новата седмица-понеделник. Както постоянно, тя и нейният обичан се били уговорили да излезнат на разходка с близки приятелки, с цел да се видят след дългата отмора.

Разбира се, проектът за специфичната вечер към този момент бил изработен и въпросните девойки - Елена и Илина, били част от него, знаейки в елементи по какъв начин ще протече предлагането. 

Минути, преди да дойде на уреченото място за срещата, бъдещата младоженка решила да звънне да приятелките си, само че позвъняването било отхвърлено от тяхна страна. Последвал втори опит - този път сполучлив!

“Наминах да видя другарка на Гребната и на Илина ѝ стана неприятно! Моля ви, елате, не знам какво да върша! ” - били думите от отсрещната страна на телефона. 

Хюсеин и обичаната му, която по пътя почнала да си напомня първа долекарска помощ, хукнали натам. Веднага щом пристигнали на мястото, били посрещнати от Елена, която имала най-разтревожената физиономия правена в миналото!

Без да знае какво я чака по-късно, щастливката тръгнала обезверена нагоре по моста и незабавно забелязала алените балони, подредени по моста. Тя се обърнала към мъжа на сърцето си и му споделила обезпокоеното “Тук оферират брак на някой, хайде да се връщаме, с цел да не развалим нещо.. ” Обаче било прекомерно късно..



 

След секунди, чаровницата към този момент била горе, придружена от рози по стълбите и посрещната с голям букет! Хюсеин паднал на колене пред своята обичана с пръстен в ръка, а тя, без да се замисля даже за момент, изрекла по този начин чаканото " да ". От тук нататък историята е ясна... 



" Мостът на влюбените " е известно място в Пловдив, на което постоянно се вършат оферти за брак, като от няколко години е на мода и обичаят двойките да ослагат катинари на перилата на моста на Гребната база. Заключват ги и хвърлят ключето във водата, като знак за безконечна честност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР