Романтичният брак на най-известната сексоложка у нас – фамозната Наталия

...
Романтичният брак на най-известната сексоложка у нас – фамозната Наталия
Коментари Харесай

Голяма драма за Наталия Кобилкина! Порното не прости и на нея! Бракът на сексоложката се разпада, скочила в леглото на…

Романтичният брак на най-известната сексоложка у нас – фамозната Наталия Кобилкина, и гръцкият милионер Такис Дретакис, е пред разпад.

Рускинята била мощно обезпокоена, че вторият й брак ще завърши за броени месеци, а по-късно ще би трябвало сама да се бори за оцеляването си и да мисли нови схеми за семинари, с които да припечелва пари от наивници, вярващи че с думи могат да станат по-добри в леглото, а „ с адин пръст на клитар дастигате галактический аргазъм ”.

Наталия планувала да роди дете на Такис, само че макар усилените опити, бебе по този начин и не се получавало. Това изнервяло секс лекторката до краен лимит и тя постоянно била пред прага на жестока нервност, която едвам овладявала. Пред приятелки споделяла, че обстановката, в която е, изцяло я отчайва – от една страна водела разточителен живот, само че от друга дните й били празни, тъй като появяването на правоприемник се бавела, а тя била дала обещание наследник на Дретакис. Кобилкина изпитвала терзания, че богатият й брачен партньор може да размишления и да си потърси нова булка. Рускини в Гърция не липсвали, дошли на тумби и били подготвени на всичко, с цел да се „ обзаведат ” с гръцко гадже и да заживеят по европейски.

Завистливи девойки подхвърляли зад тила й, че майсторката на другите типове любовни практики евентуално е осъдена от ориста. Покрай семинарите, които провела, много двойки се развели и напълно разумно било организаторката им да последва тяхната орис. Сбирките били посещавани от мъже, които търсели многообразие от фамилното гнездо. Вместо да се порадват на едно-две завършения обаче, те предпочели да изоставен дамите си, с цел да се „ гмуркат ” в креватните умения на приятелки на Кобилкина. Клетвите на изоставените евентуално са стигнали рускинята, която преди Такис също въртеше греховна обич със фамилен.

Порно артистът Алекс Ломски едвам опази брака си от амбициозната Кобилкина, която бе решила да го разведе и задоми за себе си, издават осведомени с житието на хубавицата. В него обаче била влюбена и другарка на сексоложката. Двете дами едвам не стигнали до пердах с дамски чанти и скубане на коси поради мачото, който тарикатски се „ наиграл ” с  мераците им, а по-късно се кротнал в прегръдките на законната си половинката Еделвайс.

Забежките на рускинята не били една и две и започвали от времето прекарано в Украйна, където работела в стриптийз бар, въпреки че Наталия отхвърля гневно този факт с днешна дата. Палавницата била свръх амбициозна, само че заради естеството на специалността мъчно намирала съществени гаджета.

Първата й смислена обич се оказал нашенецът  Делчо Добрев, с който живяха в отстъпчив брак цели 12 години. В началото на брачното им общуване госпожата имала мераци за дете. По куп неизяснени аргументи брюнетката не съумяла да забременее, въпреки че посещавала лекарски кабинети и на всички места я уверявали, че няма причина да остане бездетна, написа „Уикенд“.

С времето Кобилкина решила да трансформира майчинската си сила в нещо по-така, тъй като й писнало от ролята на стопанка, която по през целия ден готви и глади на обичания Делчо. И тъй като се чудела какво  й се отдава най-добре, стигнала до извода, че ще припечела от препоръки за секс, за това по какъв начин да разпалим любовта на мъжа, по какъв начин да задържим брачна половинка си само и единствено в нашия креват и други сходни.

„ Кобилкина занапред ще заплаща за греховете си. Тя направи пари от нищото – надали не от въздуха, приказвайки цялостно дивотии за секс. Ако в действителност притежаваше някакви свръх умения, които да предава на дамите или на мъжете, щеше да оправи първо своето семейство, а не да се лута като муха без глава. Говори, че е доста морална жена, само че не помни, че ходеше със фамилни, че до момента в който беше с Делчо, поглеждаше непрестанно встрани, че направи пътешествия в чужбина с приятелки, само че в никакъв случай не уточняваше дали тези приятелки са от мъжки или от женски пол.

Може би за нея сексът с мъжете е бил просто секс семинар, само че има дами, които гледат на това като на невярност. Кълнат я и явно клетвите ще я стигнат, въпреки и в Гърция, където за в този момент се спотайва и стои надалеч от организацията на палави семинари ”, издават познати на фурията
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР