Романтичка и мечтателка са първите думи, които ни идват на

...
Романтичка и мечтателка са първите думи, които ни идват на
Коментари Харесай

Трагично загина разкошна мотористка с виолетово BMW ВИДЕО

Романтичка и мечтателка са първите думи, които ни идват на разум, когато погледнем обществените мрежи на тази украинка, която трагично почина в заплашителен случай.

Красива жена с първокласен мотоциклет - сходен облик няма по какъв начин да не притегли тълпи от почитатели в обществените мрежи. 41-годишната жителка на Киев Елена Кузавова с прякор Кузавини, споделяше фотоси от динамичния си живот.

Пътувания, спорт, грижи за обичаното й кученце - всичко имаше място в Instagram, където тя имаше към 80 хиляди клиенти.


Към всяка обява Елена се опитваше да добави позитивен смисъл. Тя говореше за това по какъв начин обича природата, цени простите наслади и знае по какъв начин да мечтае.

„ Всеки огромен сън стартира с фантазия “, пишеше блогърката, отбелязвайки, че се пробва да изживее живота си в най-голяма степен. "Отчаяна. Това съм аз! Това е главната ми линия. Всичко го върша, с тъга, от сърце. Знам по какъв начин обезверено обичам. Знам по какъв начин да пребивавам обезверено. Знам по какъв начин да имам вяра обезверено ", пишеше тя.

„ Времето лети, няма по какъв начин да го спрете. Но вие сте водачът на вашето време, тъй че управлявайте процеса. Запознайте се с изгревите, ходете боси по тревата, пясъка, земята, целувайте се единствено с обич <...>. смях, до сълзи, до трептене ", бяха думите й.



Но главната пристрастеност и смисълът на живота на Елена бяха приказките. Зрелищни фотоси на виолетов мотоциклет (любимият й цвят) са главната част от Instagram профила на Елена. В дъжда, снега и жегата "железният й кон " постоянно беше наоколо.

"Мога да кажа, че шофьорският опит не идва с годините, шофьорският опит идва с километрите. Това е моят вятър, свободата ми, това е моята фантазия ", споделя Елена Кузавини.



Страстта на Елена обаче стана причина за нейната гибел. Тя почина на автомагистрала Гостомел край Киев, в ужасна злополука на 19 октомври.

Елена карала мотоциклета си BMW, когато водач на фолксваген, паркиран край пътя, потеглил и тръгнал да прави противоположен завой. Елена влетяла в задната част на колата. Според майката на Елена дъщерята й постоянно е карала деликатно и първоначално се страхувала да кара даже колело, само че съумяла да преодолее страха си.

"Всеки, който я познава персонално, знае, че се движи допустимо най-внимателно, в никакъв случай не е гонила никого ", прибавя майка й.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР