Романсът на Шакира и Жерар Пике може вече и да

...
Романсът на Шакира и Жерар Пике може вече и да
Коментари Харесай

Мъж, имал връзка със сестрата на Шакира, разказа за раздялата ѝ с Пике

Романсът на Шакира и Жерар Пике може към този момент и да е в предишното, само че спекулациите към аргументите, довели до неговия край, не престават с цялостна мощ, пробвайки се да стигнат до отговора на въпроса, който мнозина си задават, а точно за какво една от най-обичаните известни двойки взе изненадващото решение да се раздели. В началото, когато оповестиха, че взаимния им път е завършил, редица медии гръмнаха стремително, че това се дължи на невярност от страна на спортиста, който безпощадно е разрушил на части сърцето на певицата, само че тази версия към момента не е публично доказана и никой не може да каже дали тя е достоверна или не, написа life.dir.bg.

Сега обаче на под светлините на прожекторите се появи Роберто Гарсия, който е някогашен сътрудник на една от сестрите на колумбийската музикална сензация, твърдящ, че знае истината. Пред испанската медия " EsDiario " той съобщи, че проблемите сред изпълнителката на " Hips don't lie " и централния бранител на ФК " Барселона " са почнали поради... пари.



По думите му футболистът изискал от майката на наследницте си заем, който да влага в няколко разнообразни бизнеса. Носителката на влиятелната премия " Грами " обаче му отказала, тъй като родителите ѝ я посъветвали да не го прави. Така посред им се загнездило напрежение, освен това задоволително огромно, с цел да остави любовта им на назад във времето.

" Много непосредствен до тях човек ми сподели, че двамата са имали сериозен финансов проблем. Пике помолил половинката си за пари, които да влага, само че нейното фамилията отказало тя да му ги даде. Оказва се, че те в никакъв случай не са имали общи пари, с които да разполагат, и даже постоянно са си поделяли разноските ", твърди мъжа.

Той добавя, че Шакира в никакъв случай не е имала желание да застане пред олтара дружно с Жерар, вричайки му се.

" Тя се спря на него, тъй като ѝ харесваше концепцията той да бъде татко на нейните деца, само че още през цялото време бе наясно, че в никакъв случай няма да бъде негова брачна половинка, просто тъй като не искаше ", добавя Гарсия.

Певицата и футболиста оповестиха, че към този момент не са дружно при започване на този месец.

" Със страдание удостоверяваме, че се разделяме. За положителното на нашите деца, които са наш максимален приоритет, ви молим да почитате персоналния ни живот ", съобщи в двойката в взаимно официално съобщение. Въпреки че избраха да приключат романса си, по-късно те отпътуваха дружно за Чехия, с цел да поддържат един от синовете си в съревнование.

Малко преди този момент испанската преса съобщи, че от няколко седмици звездите не живеят под един покрив, откакто бранителят на Барселона е бил изпъден от фамилната къща. Според вестник " El Periodico " напоследък той живеел самичък и се отдава на празненства.

" Шакира е взела решение да се разделят. Това е правилно и те са дистанцирани ", сподели тогава журналистът Емилио Перес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР