Роман Федорцов е рибар от Мурманск, който преди няколко месеца

...
Роман Федорцов е рибар от Мурманск, който преди няколко месеца
Коментари Харесай

Рибар показа улова си от ужасяващи морски създания

Роман Федорцов е риболовец от Мурманск, който преди няколко месеца стана прочут по целия свят с постовете си в мрежата, показващи необичайния му, даже много отблъскващ улов. 39-годишният направи притежание на всички дълбоководните същества, които той и сътрудниците му изваждат от дъното на Норвежко море и Баренцово море, оповестяват международните издания.

Роман разказва в интернет, че той и приятелите му живеят и работят на кораба в шестчасов цикъл: шест часа работа се заменят с шест часа почивка за всеки от моряците. Основната им цел и са редки и екзотични риби, за които рибарите могат да спечелят големи пари. Освен това Федорцов контролира работата на други моряци и наблюдава за улова им.

Той обича да намира необичайни видове риба на борда на трала. " Реших да създам акаунти в социалните мрежи, защото много хора нямат представа как изглеждат някои риби. Аз съм постоянно впечатлен от тези дълбоководни същества и искам да споделя опита си с другите. "

Сега колекцията от страховити риби и други същества се разшири значително и ви предлагаме да разгледате най-впечатляващите експонати:



















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР