Рома зарадва феновете си с чудесно представяне и важен успех

...
Рома зарадва феновете си с чудесно представяне и важен успех
Коментари Харесай

Класен Рома не даде шанс на Шахтьор, реваншът изглежда протоколен

Рома зарадва почитателите си с отлично показване и значим триумф в първа 1/8-финална борба от втория по мощен европейски клубен шампионат Лига Европа.

Италианският гранд надви над госта си Шахтьор (Донецк) с 3:0, като не остави подозрения по отношение на разликата в моментното положение на двете единайсеторки и кой е по-добрият състав.

Пелегрини, Ел Шаарауи и Манчини бяха точни за спечелилите.
 Снимка 522495
Източник:

Първият даде преднина на отбора си след 23 минути игра, като насочи топката неспасяемо в мрежата, давайки изцяло справедливо преимущество на своя тим, с оглед показаното от двете единайсеторки на терена досега.
 Снимка 522489
Източник:

Натискът на римляните продължи и като по знамение не падна нов гол във вратата на гостите.

Най-чистото състояние за Шахтьор се откри пред някогашния футболист на ЦСКА Жуниор Мораеш, който обаче не съумя да се възползва. Малко по-късно се наложи да му бъде оказвана и здравна помощ, като получи удар в главата, само че до сериозна травма не се стигна.
 Снимка 522487
Източник:

В 73-ата минута влезлият малко по-рано на терена Стефан Ел Шаарауи вкара за 2:0, а единствено офанзива по-късно можеше да вкара за повторно топката в мрежата.
 Снимка 522496
Източник:

Нов гол беше осъществен, единствено 4 минути след този на Ел Ша. Негов създател стана Манчини, засякъл топката с глава, след центриране от корнер.

Нова смяна в резултата нямаше, а това 3:0 значително прави реванша единствено протоколен.
 Снимка 522494
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР