Рома записа успех с 3:0 при гостуването си на Фрозиноне

...
Рома записа успех с 3:0 при гостуването си на Фрозиноне
Коментари Харесай

Рома записа класически успех над Фрозиноне

Рома записа триумф с 3:0 при гостуването си на Фрозиноне от 25-ия кръг на Серия " А ". Така „ вълците “ се върнаха на победния път, откакто не съумяха да завоюват конфликтите си с Интер (2:4) и Фейенорд (1:1).

През първото полувреме „ канарчетата “ бяха по-настойчивият отбор и сътвориха доста повече голови положения от своя противник. Домакините обаче по този начин и не осъществиха опциите си, а „ джалоросите “ търпеливо изчакаха своя миг. Той пристигна в 38-ата минута, когато 18-годишният бранител Дийн Хуйсен пое топката в центъра на терена и откакто доближи дъгата на наказателното поле, нанесе необикновен удар, с който откри резултата.

Тийнейджърът първо се зарадва в жанр „ Роналдо “, а по-късно насочи жест за тишина към домакинските почитатели, които го освиркваха през целия мач. Поведението на тифозите се дължи на обстоятелството, че през януари младият защитник избра да бъде преостъпен от Ювентус в Рома, пренебрегвайки по този метод съглашението на неговия клуб с Фрозиноне.

През втората част римляните заиграха по-уверено и това им донесе нови две попадения. В 71-вата минута Сардар Азмун беше прецизен от добавка след отразен изстрел на Браян Кристанте. Леандро Паредес пък се разписа в 81-вата минута от дузпа, която беше свирена след инспекция с ВАР поради игра с ръка на Калеб Околи при удар на резервата Томазо Балданци.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР