Рома записа трети пореден мач в Серия А без победа,

...
Рома записа трети пореден мач в Серия А без победа,
Коментари Харесай

Рома се затрудни с Монца и направи трета поредна грешна стъпка

Рома записа трети следващ мач в Серия " А " без победа, откакто приключи 1:1 с Монца като посетител. Тимът на Жозе Моуриньо, който има много проблеми с контузени играчи, поведе с гол на Стефан Ел Шаарауи (24`) след неточност на стража на домакините. Монца, в чиито редици не бе българският национал Валентин Антов, останал неизползвана запаса, изравни с прекрасен гол на Лука Калдирола (39`). Така Рома остава на седмо място във краткотрайното класиране, въпреки че " вълците " изостават единствено на две точки от Интер, който сега е четвърти.

Гостите откриха след груба неточност на Ди Грегорио, който след късо изпълнен начален удар получи от защитник на Монца и реши да се надиграва с Ейбрахам пред вратарското поле. Нападателят му лиши, след което топката стигна до Ел Шаарауи. Неговият първи удар бе блокиран пред голлинията, само че при добавката амнистия нямаше. Рома обаче позволи равнене в 39-ата минута, когато Лука Калдирола по страховит метод засече от въздуха надълбоко центриране към далечната греда на Ровела от фаул.

През второто полувреме нямаше съвсем никакви забавни обстановки пред двете порти. Най-добрият късмет в действителност се откри пред домакините при започване на частта, само че мощен удар на Аугусто бе избит от Руи Патрисио в корнер. Рома не съумя да направи нищо в нападателен проект, а в добавеното време на мача гостите останаха с човек по-малко, откакто Челик получи втори жълт картон.

Този резултат означаваше, че за първи път от 1998/99 година Рома ще приключи сезон без победа като посетител против тим, спечелил промоция за Серия " А ". Тимът на Моуриньо остава с едвам една победа като посетител в последните си 10 визити във всички шампионати. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР