Рома записа първа победа в Серия А от началото на

...
Рома записа първа победа в Серия А от началото на
Коментари Харесай

Шедьовър на Педро донесе първа победа на Рома

Рома записа първа победа в Серия " А " от началото на сезона. След служебната загуба от и равенството против, " вълците " надделяха с 1:0 като посетител и се придвижиха в средата на класирането. В воин за отбора от Вечния град се трансформира новото попълнение. Испанското крило сподели класата си с брилянтен гол в 55-ата минута.

Удинезе нямаше точка и вкаран гол в първите си два мача, само че преди почивката сътвори няколко чисти положения, от които обаче не се възползва. Треньорът бе направил няколко промени в състава си, като пусна измежду титулярите новото попълнение.

В Рома огромните отсъстващи бяха и, а е в Турция, с цел да подпише с. В предни позиции за " вълците " действаше, подпомаган от и Педро.

Първият огромен късмет се откри пред Рома. В 15-ата минута центрира и насочи удар от няколко метра, само че Перейра съумя да почисти от самата голлиния. След това Педро пропусна с глава, а на другата врата избави подъл шут на.

Джеко също пропиля нелоша опция да изведе " джалоросите " напред. За домакините доста деен беше. Аржентинецът, за който " фриуланите " отхвърлиха оферта от, центрира съвършено към Лазаня, само че той прати топката в навън. В самия завършек на полувремето Де Паул изведе Лазаня, само че той се забави и разреши на Миранте да се намеси. Топката отиде при Перейра, само че се намеси и почисти.

В 48-ата минута Педро не уцели вратата след положително подаване на Джеко. Испанецът обаче не сбърка идващия път, когато се оказа на комфортна позиция. В 55-ата минута той напредна към наказателното поле и стреля мощно, а топката закачи гредата и влезе във вратата на Удинезе.

Малко по-късно гол на Мхитарян беше анулиран поради засада. Постепенно Рома се приба в половината си, а домакините започнаха да нападат все по-опасно. се измъкна от отбраната и можеше да накаже някогашния си клуб, само че стреля около вратата. Пореден пропуск направи Лазаня, а Миранте още веднъж показва отличен инстикт.

Томас Оуеян беше идващият, който се провали в опита си да изравни. Контрите на Рома не се получаваха, а освежи състава си с включването на, и. Футболистите на Удинезе също отпаднаха физически в последните минути и не съумяха да избегнат загубата.

Серия А 3 кръг, събота 3 октомври  Удинезе 0:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР