Рома усилено търси десен бек, който да бъде привлечен в

...
Рома усилено търси десен бек, който да бъде привлечен в
Коментари Харесай

Рома търси десен бек

Рома интензивно търси десен бек, който да бъде притеглен в клуба през зимата. " Вълците " взеха Тиаго Пинто от Бенфика за ролята на общоприет управител и той към този момент интензивно работи по зимната селекция, като е набелязал няолко играчи, а приоритет е намирането точно на футболист за дясната зона на защитата, написа " Gazzetta dello Sport ".

Първи в листата на Рома е американецът Брайън Рейнолдс от ФК Далас, само че интерес към него има и от Ювентус и Брюж. Римляните са отправили оферта за 19-годишния състезател в размер на 7,5 млн. евро, само че още не могат да се схванат с сътрудника на футболиста, който желае прекомерно огромна комисионна.

Затова на " Олимпико " се оглеждат и за други разновидности. " Вълците " имат интерес и към 20-годишния гений на Селтик Джеръми Фримпонг, като към този момент са се свързали с сътрудника му Марко Абреу, с цел да опипат почвата за възможното му привличане. Смята се, че " Детелините " са подготвени да го пуснат против 10 милиона евро.

Друг вид за укрепване на защитата на Рома е Елсейд Хисай от Наполи. Договорът на албанеца изтича в края на сезона и по всичко проличава, че той няма да подпише нов. Така римляните могат да го вземат тогава като свободен сътрудник, а могат да се договорят с неаполитанците и да го купят още в този момент против скромна сума.

Говори се, че Рома има интерес и кам Брандън Сопи от Рен, както и към Бечир Омераджик от Цюрих. И двамата са млади и перспективни футболисти на по 18 години.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР