Рома спря победната серия на Ювентус. Дербито между двата отбора

...
Рома спря победната серия на Ювентус. Дербито между двата отбора
Коментари Харесай

Рома спря победната серия на Ювентус в Серия А

Рома спря победната серия на Ювентус. Дербито сред двата тима от третия кръг на Серия " А " приключи 0:0.

След равностойни първи десетина минути, гостите от Рим стигнаха до първата по-интересна обстановка в мача. Лоренцо Пелегрини стреля от границата на наказателното поле, само че след рикошет топката мина на сантиметри около вратата.

Най-доброто състояние за домакините пристигна в 42-ата минута, когато след бърза офанзива отляво топката бе подадена към Влахович, който стреля към вратата, само че Свилар направи положително избавяне и попречи да се стигне до гол. На полувремето Тиаго Мота реши, че ще рискува и ще пусне в игра привлечения единствено преди дни Тюн Копмайнерс на мястото на Хуан Кабал, а дебют направи и Франсиско Консейсао, който пък размени Самуел Мбангула.

Нидерландецът бързо се прояви и в 48-ата минута изведе Душан Влахович на добра позиция пред наказателното поле, само че сърбинът не съумя да насочи задоволително добър удар и топката се търкулна около вратата. В 67-ата минута Юве провежда забавна офанзива, само че първо удар на Консейсао бе блокиран, а след това и Йълдъз стреля, само че и при него бранител застана на вярното място, с цел да попречи на топката да поеме към вратата.

Рома бе извънредно покрай победния гол в 90-ата минута, когато Анхелиньо насочи страховит шут по земя, минал на сантиметри от дясната греда.



Преди този мач Ювентус имаше цялостен актив от 6 точки.

В друга среща Удинезе се наложи с 1:0 над Комо. Бразилският нападател Бренер означи единственото попадение в мача в 43-ата минута. В спомагателното време на дуела Комо получи право извърши дузпа, на Патрик Кутроне стреля настрана от задачата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР