Рома се страхува, че централният защитник Крис Смолинг е претърпял

...
Рома се страхува, че централният защитник Крис Смолинг е претърпял
Коментари Харесай

Нов кошмар за Крис Смолинг

Рома се опасява, че централният бранител Крис Смолинг е претърпял нов крах при завръщането си от травма, откакто някогашният бранител на Манчестър Юнайтед е напуснал тренировката на " джалороси " в неделя сутринта съгласно информацията на " Il Corriere dello Sport ".

Смолинг не е взел участие за Рома в нито една от среща във всички шампионати от септември, защото през целия сезон се бореше контузия в сухожилието.

34-годишният състезател беше в групата за мача при провалянето с 2:4 против водача в лигата Интер на " Стадио Олимпико " в събота, само че беше оставен на пейката от Даниеле Де Роси. Това беше първото му присъединяване в тима за мача след загубата с 1:2 от Милан на 9 септември 2023 година.

Въпреки това, съгласно информация на " Il Corriere dello Sport ", Смолинг е трябвало да прекъсне тренировката си в неделя, откакто е почувствал прочут дискомфорт по време на сесията. Съобщава се, че Смолинг е взел участие в загрявката и се е наредил да взе участие в тактическите извършения на Рома, само че малко по-късно е напуснал терена.

Проливен дъжд, който докара до измокрен подготвителен терен в Тригория, може също да е съдействал за решението на Смолинг да се отдръпна по-рано от тренировката в неделя, защото изискванията можеха да доведат до непотребен риск, оповестява още " Il Corriere ", като следва в идващите дни да стане ясно дали това е било предварителна защита или англичанинът е получил нова контузия.
 Рома - Интер 2:4 в мач от Серия
Зрелищен театър в Рим! Интер спря победната серия на Де Роси с Рома и допира Скудетото

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР