Рома се готви за сериозно събитие в следващите дни. Според

...
Рома се готви за сериозно събитие в следващите дни. Според
Коментари Харесай

Шок в Италия: Рома представя CR7!

Рома се готви за съществено събитие в идващите дни. Според някогашния състезател на „ джалоросите “ Анджело Ди Ливио Рома възнамерява да подпише със суперзвзедата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Както е известно, португалският национал и неговият сътрудник Жорхе Мендеш организираха среща с новия притежател на Челси Тод Боели, с цел да обсъдят възможен трансфер на голмайстора, само че в този момент наподобява, че остарелият клуб на Ди Ливио е на полпозишън, с цел да подпише с някогашния нападател на Реал Мадрид и Ювентус.

" Знам от разнообразни източници, че Рома се пробва да подпише с Кристиано Роналдо и 7 юли може да е датата на оповестяването му. Това е малко нетактично, само че слухът се популяризира от известно време във футболния свят. Случайно приказвах с другар, който работи в малкия екран и е схванал за договарянията с Кристиано от значим клубен управител на вечеря преди няколко дни “, изясни Ди Ливио в програмата на „ Retesport 1927 “.

Датата 7 юли не е определена инцидентно. Кристиано се свързва с цифрата седем – това е номерът, който той е носил през най-хубавите години от кариерата си в Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Ювентус и към момента с националния тим на Португалия.

Бившият състезател на „ вълците “ Фабио Петруци също загатна съответна дата за оповестяването на Роналдо, като разгласи, че има вътрешна информация, съгласно която сега шефовете на клуба вършат всичко по силите си да доведат 37-годишния футболист на „ Олимпико “.

В италианската столица Роналдо би се събрал със сънародника си Жозе Моуриньо, който му беше треньор в Реал Мадрид. Заедно те завоюваха Ла Лига, Купата на Краля и Суперкупата на Испания.

По време на взаимния им престой на „ Сантиаго Бернабеу “ Кристиано означи 168 гола и направи 49 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР