Рома разби Челси и записа класически успех с 3:0 в

...
Рома разби Челси и записа класически успех с 3:0 в
Коментари Харесай

Бъркане отзад в стил "Киряков" втрещи Европа!

Рома разруши Челси и записа типичен триумф с 3:0 в мач от Шампионската лига, само че двамата герои за „ вълците “ Стефан ел Шаарауи и Диего Пероти станаха обект на внимание за нещо друго от техните попадения.

След втория гол в мача, осъществен от Ел Шаарауи в 36-ата минута на мача, Пероти прекрачи границата на споделената наслада от попадението. Вместо да прегърне своя съотборник, да му стисне ръката или да го потупа по гърба, аржентинецът бръкна в дупето на италианския национал.

Ел Шаарауи, прочут като Фараона, обаче одобри случката от занимателната страна и не реагира остро на държанието на съотборника си, а двамата избухнаха в смях. Не е ясно дали действието на Пероти е част от някаква смешка сред него и италианеца с египетски корени или просто ръката на аржентинеца несъзнателно се озова в такава интимна обстановка. Видеото към този момент обикаля и набира мощ освен в Италия, само че и в цяла Европа.

Бъркането с пръст отзад по време на наслада и различен път се се случвала във футбола. Най-известният български пример беше по време на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, когато при насладата след успеха над Мексико след дузпи на 1/8-финалите пръстите на Илиян Киряков се оказаха в задните части на Красимир Балъков.
 

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР