Рома продължава да следва модата и представя новите си попълнения

...
Рома продължава да следва модата и представя новите си попълнения
Коментари Харесай

"Рома" представи бивш на "Лацио" по култов начин

" Рома " продължава да следва модата и показва новите си попълнения с неповторими видеа. Поредното скимване на " римските вълци " е може би най-хубавото им досега.

Тимът от Вечния град притегли някогашния състезател на " Лацио " Александър Коларов. Трансфер, който не всички тифози утвърдиха. Клубът обаче презентира сръбския защитник с забавно клипче. В него чиновник на " вълците " изяснява на постоянно нацупения Коларов по какъв начин ще бъде показан.

-->

ПР на " Рома ": " Всички клубове вършат странни видео презентации на новите си попълнения. За теб сме подготвили нещо огромно. Сега ще ти щрихирам небрежно сюжета. Такааа... Наели сме двама артисти, които ще те отвлекат от хотела. Единият ще носи маска на смешник, а другият ще е облечен като жена. Когато вратата на асансьора се отвори, Раджа ще бъде там със спинър в ръка. Той бързо ще се ориентира в обстановката, ще хвърли спинъра сходно на нинджа и ще в профил един от похитителите. Другият обаче ще извади АК47 и ще простреля Раджа, а по-късно ще те завлече до колата си. Впоследствие ще има вманиачен екшън - полицията ще изпрати даже хеликоптери. Автомобилът ви ще се сблъска с този на Люис Хамилтън. Хеликоптер ще те избави, само че ще забележиш кръв от гърлото на водача. Ще му свалиш маската и, както в " Скуби Ду ", ще схванеш, че това в действителност е първият грабител, който се смяташе, че Раджа е умъртвил. Ти ще го довършиш, ще му вземеш парашута и ще скочиш от хеликоптера. Заради световното стопляне обаче, ще има мощно торнадо, което ще те запрати на дърво с кози. Добре ли ти звучи? ".

Коларов отвръща с изрично " НЕ " и си потегля.

Опитният ляв бек сигурно ще има по-напрягащи срещи от тези с пиарите на " Рома ".

След прехвърлянето му от " Манчестър Сити " на стойност 5 млн. евро, последователите на " Лацио " го оповестиха за изменник и даже издигнаха транспарант " Коларов - червей! " по време на контролата с новака в Серия " А " СПАЛ, извоювана с 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР