Рома постигна изключително драматична победа с 1:0 срещу Каляри в

...
Рома постигна изключително драматична победа с 1:0 срещу Каляри в
Коментари Харесай

Късна драма донесе изстрадана победа за Рома

Рома реализира извънредно трагична победа с 1:0 против Каляри в мач от 17-ия кръг на Серия А. Единственият гол в дуела падна в четвъртата минута от шестминутното продължение на мача, а Федерико Фасио се оказа огромният воин за своя тим.

Успехът за "джалоросите " бе извънредно изстрадан, само че напъните на домакините в последна сметка се увенчаха с триумф и по този начин момчетата на Еузебио ди Франческо предотвратиха трето тъждество в последните си четири мача.

Двубоят на "Олимпико " бе лишен от доста положения, само че по тази причина пък драматата бе на равнище. Рома бе тимът, който владееше обстановката на терена, само че възможностите за гол фактически бяха прекомерно малко.

В 53-ата минута домакините получиха отличен късмет да осъществят от дузпа, само че Диего Пероти подходи извънредно несериозно към осъществяването и в последна сметка Алесио Краньо избави изстрела му.

В 83-ата минута още веднъж Пероти стреля рисково, само че отново не затрудни Краньо.

Многото прекъсвания на играта доведоха до шестминутно продължение и в него най-накрая голът бе факт. След центриране от фаул в наказателното поле, Краньо боксира топката, само че в купа от играчи тя срещна тялото на Федерико Фасио, който по-късно единствено я добута в опразнената врата. Гостите имаха искания за игра с ръка, само че след помощта на видео повторението голът бе приет за постоянен.

Така Рома взе трите точки и към този момент има актив от 38, с които е на четвърто място, на 4 от водача Наполи. Каляри е на 14-а позиция със 17.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР