Рома победи Торино с 3:2 в мач от 26-ия кръг

...
Рома победи Торино с 3:2 в мач от 26-ия кръг
Коментари Харесай

Рома остава близо до Топ 4 след впечатляващ хеттрик на Дибала

Рома победи Торино с 3:2 в мач от 26-ия кръг на Серия А. В воин за " вълците " се трансформира Пауло Дибала, който осъществя хеттрик. За " биковете " прецизен беше Дуван Сапата в края на първата част, а в 89-ата минута Дийн Хуйсен си вкара автогол. 

С триумфа римският клуб остава покрай Топ 4. Отборът на Даниеле Де Роси е шести с 44 точки, като изостава на четири от четвъртия Болоня. Торино е 10-и с 36 точки. 

Рома можеше да поведе още в 10-ата минута, само че удар на Расмус Кристенсен срещна гредата. След половин час игра с пропуск се отличи Самуеле Ричи. 

В 42-ата минута " вълците " получиха дузпа, която Пауло Дибала осъществя за 1:0. Две минути по-късно Дуван Сапата засече подаване на Раул Беланова и вкара за 1:1. 

В продължението на първата част " биковете " имаха опция даже да поведат, само че рисков удар на Никола Влашич мина рисково около задачата. 

Малко след подновяването на играта и Валентино Лазаро не съумя да се разпише. За Рома с пропуск се отличи Джанлука Манчини. 

" Вълците " стигнаха до втори гол в 58-ата минута. Тогава Браян Кристанте откри Дибала, който с акуратен удар вкара за 2:1. В 69-ата минута Дибала осъществя своя хеттрик. Аржентинецът получи от Ромелу Лукаку и с шут в десния ъгъл вкара за 3:1. 

Крайният резултат беше завършен в 89-ата минута. Тогава Дийн Хуйсен си вкара автогол за 3:2. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР