Рома победи Торино с 3:2 на Олимпико в зрелищен мач

...
Рома победи Торино с 3:2 на Олимпико в зрелищен мач
Коментари Харесай

Дибала укроти Торино с хеттрик, Фиорентина обърна Лацио

Рома победи Торино с 3:2 на " Олимпико " в зрелищен мач от 26-ия кръг на италианската Серия A. " Вълците " продължиха своя напредък под управлението на Даниеле Де Роси и записаха пета победа в последните си шест турнирни дуела.


Големият воин за Рома бе Пауло Дибала, който вкара и трите попадения за домакините. Аржентинецът откри от дузпа в 42-ата минута, само че до края на полувремето гостите съумяха да изравняват посредством колумбийския си голаджия Дуван Сапата. Шото на Дибала продължи и през втората част, като той още веднъж изведе Рома напред в 57-ата минута, а 12 по-късно направи резултата 3:1.

Торино не се съобщи и съумя да понижи, само че като че ли прекомерно късно. Автогол на Хуйсен върна " биковете " в мача, само че това се случи в 88-ата минута и време за равнене нямаше.

Така Рома събра актив от 44 точки на шестото място, на четири пункта от топ 4.

В различен мач Фиорентина победи Лацио с 2:1 след поврат от 0:1 на „ Артемио Франки “. Домакините уцелиха пет греди, като една от тях въпреки всичко докара до гол. Така " виолетовите " събраха 41 точки и изместиха от седмото място римските „ орли “, които са с една по-малко.

Първият гол на стадион " Артемио Франки " във Флоренция беше маркиран от гостите в края на първото полувреме и беше дело на Луис Алберто. Майкъл Кайоде обаче възвърне паритета в 61-ата. Пет минути по-късно домакините получиха дузпа. Въпреки, че реферът беше привикан да прегледа обстановката със системата ВАР, той остана правилен на първичното си решение и уточни бялата точка. С осъществяването се нагърби Николас Гонсалес, само че неговият удар разтресе лявата греда. Отскочилата топка попадна в Джакомо Бонавентура и добавката му беше сполучлива за 2:1, а това се оказа и крайният резултат в мача. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР