Рома победи Специя с 2:0 в мач от 19-ия кръг

...
Рома победи Специя с 2:0 в мач от 19-ия кръг
Коментари Харесай

Моуриньо хвърли яснота по казуса с Дзаниоло

Рома победи Специя с 2:0 в мач от 19-ия кръг на италианската Серия “А ”. След мача Жозе Моуриньо разяснява в детайли нашумялата в последно време трансферна сага към “римските вълци ” - тази с Николо Дзаниоло. 23-годишният полузащитник не попадна в групата за мача в Лигурия. Португалският ментор удостовери, че юношата на Интер желае да напусне града на седемте хълма.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Дзаниоло сподели, че желае да си тръгне. Но това не значи, че ще си тръгне. Казвам това, тъй като той е значим състезател и има стойност на трансферния пазар. Сегашните предложения са недостойни за него и клуба. Ето за какво имам чувството, че той ще бъде тук на 1 февруари ”, почна Моуриньо.

Английски Тотнъм и Уест Хем са измежду главните кандидати за подписа на италианския национал, само че го желаят единствено чартърен. В последните часове се появи информация, че Милан и Ювентус също наблюдават обстановката с левичаря, като даже се допуска, че през идното денонощие „ росонерите “ ще изпратят оферта.
 Моуриньо остави Дзаниоло отвън групата и се покри Моуриньо остави Дзаниоло отвън групата и се покри
„ Ако Дзаниоло отиде някъде за шест месеца, няма да получим нищо в подмяна. Това би било недопустимо. Съжалява, че Тиаго Пинто би трябвало да бъде неприятният. Той не е подобен. Той просто е състезателен шеф, а като подобен пази Рома, това му е работата “, добави Моуриньо.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР