Рома победи с 3:2 като гост Лил в поредната си

...
Рома победи с 3:2 като гост Лил в поредната си
Коментари Харесай

Голово шоу между Лил и Рома

Рома победи с 3:2 като посетител Лил в следващата си контрола от лятната подготовка. Двата тима направиха атрактивен мач на Стад Пиер Морой " в северния френски град. Домакините първи стигнаха до гол, дело на сина на Джордж Уеа - Тимъти. Младокът се разписа в 19-ата минута с добавка от близко. До почивката нямаше други попадения, въпреки че " песовете " имаха няколко чисти положения пред Пау Лопес.

В началото на второто полувреме Дженгиз Юндер получи прекрасен пас от Един Джеко и с лекост вкара за 1:1. В 62-ата минута Николо Дзанило в началото нацели гредата, а след това посрещна отскочилата топка и изведе Рома напред. Лил отговори с попадение на Луис Араухо (73'), само че последната дума имаха гостите. В първата от трите добавени минути Джеко откри свободния Браян Кристанте и той с доста обмислен удар опъна мрежата.

" Радвам се за гола ", показа Кристанте след мача. - Лил е мощен тим, а това беше първата ни сериозна инспекция. Има отмалялост, само че започваме да привикваме с концепциите на новия треньор Пауло Фонсека. Ясно е, че още не сме в оптималното си положение, само че все пак изиграхме добър дуел. Харесва ми, че треньорът постанова висока преса. Трябва да продължим да работим и ни чака добър сезон ".

На 11 август Рома ще играе с Реал Мадрид. На същата дата Лил излиза против Нант в първия кръг от сезона в Лига 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР