Рома победи с 3:1 и го свали от второто място

...
Рома победи с 3:1 и го свали от второто място
Коментари Харесай

Рома би Лудогорец и го прати в Лигата на конференциите

Рома победи с 3:1 и го смъкна от второто място в групите на Лига Европа. Така италианският отбор продължава напред в шампионата. За българския първенец остава утехата, че през пролетта ще играе в Лигата на конференциите. Именно вълците завоюваха първото издание на шампионата.

Тимът на Жозе Моуриньо потегли да атакува през цялото време, само че Лудогорец се защитаваше сполучливо. Българският отбор даже съумя да поведе в резултата в края на първото полувреме чрез Рик Джонатан. Малко по-рано удар на Каули докосна гредата.

След почивката обаче натискът се усили още по-сериозно. Падт направи три спасявания единствено за минути, само че след това Сисиньо направи дузпа. Той фаулира Николо Дзаниоло и реферът Никола Дабанович уточни бялата точка. Лоренцо Пелегрини изравни в 56 минута. Втора дузпа, десетина минути по-късно, още веднъж осъществена от него, докара нещата до 2:1. Отново Дзаниоло беше фаулиран, този път от Вердон.

Лудогорец обаче не се съобщи и прати топката за повторно в мрежата посредством Нонато. Реферът и ВАР обаче анулираха гола поради нарушаване в офанзива на Рик Джонатан.

А в 86-ата минута Николо Дзаниоло направи 3:1 в интерес на Рома. Малко по-късно Оливие Вердон получи червен картон след интервенция на ВАР и остави българския отбор с човек по-малко.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР