Рома победи Байер Леверкузен с общ резултат 1:0, за да

...
Рома победи Байер Леверкузен с общ резултат 1:0, за да
Коментари Харесай

Касано нападна Моуриньо: Той е просто един гаден късметлия

Рома победи Байер Леверкузен с общ резултат 1:0, с цел да се класира за финала на Лига Европа, където в този момент ще се изправи против Севиля. Това е второто следващо присъединяване на Жозе Моуриньо и Рома в европейски финали, откакто завоюваха първата Лига на конференциите през миналия сезон.

Въпреки достиженията си с Рома, някогашният италиански национал Антонио Касано назова Моуриньо и клуба просто " късметлии " да стигнат до финала на Лига Европа тази година.

Говорейки пред talkSport, Касано сподели: " Треньорът ще каже, че всичко е особено, само че в живота, както сподели Наполеон, е по-добре да бъдеш благополучен пълководец, в сравнение с мощен. И той е огромен късметлия, той е впечатляващ. Беше гнусен, само че ще се каже, че предходната година завоюва конференцията и в този момент стигна до финала.

" Ще продължим да обсъждаме резултати. Трябва да приказвам за футбола и да проучвам мача. Доста смущаващо нещо. Нещо, което въобще не можете да разберете. Но какво ще каже той? Стигнах до финала, победих, и не ми пука. Браво на Рим, само че те направиха л***о.

Това не е първият път, когато италианецът атакува мениджъра. Миналия месец той посъветва някогашния си клуб Реал Мадрид да не обмисля назначението на Моуриньо за идващ управител, ако Карло Анчелоти напусне поста. Той даже продължи до такава степен, че Моуриньо не знае нищо за играта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР