Рома направи нова грешна стъпка в Лига Европа и този

...
Рома направи нова грешна стъпка в Лига Европа и този
Коментари Харесай

Нова издънка на Рома

Рома направи нова неверна стъпка в Лига Европа и този път направи тъждество 1:1 против отбора на Сервет в гостуването си от петия кръг на груповата фаза на шампионата.

Играчите на Жозе Моуриньо изостанаха на две точки от водача Славия (Прага) и ще би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да победят в последния кръг и да завоюват първото място, което ще им даде право на непосредствено присъединяване във етапа на 1/8-финалите.

Римляните изиграха сполучливо първо полувреме и стигнаха до гол в в 22-ата минута. Йоренте изведе Лукаку в преференциална стрелкова позиция и белгиецът не сбърка.

След това момчетата на Жозе Моуриньо се успокоиха прекомерно рано и разумно получиха попадение при започване на втората част. Тогава Крис Бедиа от домакините отигра подаване от собствен съотборник и запрати топката във вратата на безпомощния Миле Швилар.

След това до края не паднаха нови голове и Рома трябваше да се помири с равенството, което разсъни нови въпроси дали “вълците ” имат сили да създадат нова мощна акция в Европа, откакто два следващи сезона стигаха до край на огромен интернационален конгрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР